ridhus

Tävlingshelg

Ännu en bra tävlingshelg är till ända. Brian (Mr Brightside S) har fått tävla i Lidköping fredag & lördag, vilket han gjorde väldigt bra. Tre tiondelar från placering i fredagens 120-klass och ett ner i fredagens nationella 130-klass. 
Även på lördagen fick han gå en nationell ganska teknisk 130-klass. För att inte hoppat alls många 130 banor och vara andra tävlingen inomhus nu i höst var denna rundan jättebra. Han är trots allt bara 7år och 176cm hög, och från att hoppa böjd linje 6 galoppsprång, till direkt korta sig och göra 4 galoppsprång linjen efteråt är väldigt bra. Han har svårare att komma ihop kvickt desto färre galoppsprång det är mellan hindren, men det gjorde han jättebra. En liten ryttarmiss från min sida och ett nedslag även i denna klass, då väggen i kombinationen motade mer än vad jag räknat med. Väldigt glad över denna häst. 
Sparven (La Mome Piaf) fick stå över denna gång med, då hon gick omkull i hagen för ca tre veckor sedan och är inte i hundra procent tävlingsform riktigt än. Hon får åka en sväng till Arnold imorgon istället. 
Ha en fortsatt bra söndag på er. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter