ridhus

Pay & jump

I onsdags gjorde den här super snygga mannen sitt första besök på Maria Hallbergs bana med några hinder på. Livet som 4 åring är ibland väldigt roligt & jobbigt, men många gånger är det med framförallt skräckblandad förtjusning. Vilket cactus verkligen tyckte det här var, både fruktansvärt läskigt men ändå väldigt spännande. Han skötte sig super för att vara första gången på annat ställe, bråkar inget eller är inte ens lite mötesskygg. Det ända som är lite läskigt fortfarande är några hinder, men det släpper successivt! 
Om några veckor, närmare bestämt ca 2 veckor så åker den här killen hem på sommarlov. Det innebär också att det finns en ny ledig plats i stallet, om du har en häst du behöver hjälp med så är ni välkomna att höra av er! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter