ridhus

Vi erbjuder olika typer av gallring och slutavverkning i din skog. Med ett stort utbud av olika skördare för rätt tillfällen. 

Med hjälp av olika underentreprenörer kan vi erbjuda ett stort koncept som hjälper dig med Planering, röjning, markberedning, plantering, gallring och slutavverkning. 

Mer info hittar du under fliken Struppkärrs skog AB. 

loading...

Enklare collage av bilder från 2020-2021

Skördarna har lite jul/nyårsvila
Det är alltid trevligt att möta våra kunder även om det inte alltid är i skogliga ärenden. Här har vi två, som har sina snygga kepsar på sig och gör lite reklam för Struppkärrs skog.
Virke på plats på industrin, plywood nästa! Virke på plats på industrin, plywood nästa!

 

Rottne H21 tar en paus efter ett bra morgonpass. Rottne H21 tar en paus efter ett bra morgonpass.


 

Skördare H21 i arbete.
Här står Stefan och Ulf som är röjare och talar med Jan och Åke.
Framför Ingelstorps skotare står två av förarna till maskinen som är från vänster sett Hampus och sen står Karl-Arne och på höger sida om honom har vi Dan som kör skogslastbilen samt Pontus som är förare till skördaren H21.
Äspängs F11 D samlar ihop och kör ut.
H21 Väntar på att lastas och köras ut till skogen första gången.
Här har vi Tomas först i bild som är en av skördarförarna till H21´an och bakom honom står Martin som är vår gallringsspecialist och är förare till Rottne H8 D tillsammans med Mattias som vi inte har med på bild.
Bagageluckefikat intas och information ges av Jan till Skotar- skördarförare, skogslastbilschafförer, röjare och Rolf samt Kristoffer på Struppkärrs skog
Samling av samtliga entreprenörer.