ridhus

Massagedag

jIgår var det en riktig massagedag, några utav hästarna fick masssage utav min duktiga kiropraktor Mikael Eriksson som har hjälpt oss i snart en period av 10 år. Han kommer regelbundet till oss, just för att kolla över hästarna hur dom mår och fixa till problem om det har blivit något.  Något jag kan rekommendera alla att göra då och då på sina hästar! Hör bara av er till oss om ni vill ha med en häst nästa gång han kommer, så ska det inte vara några problem alls!

Även jag passade på att ta mig en tur till Karlstad på eftermiddagen för att själv få lite massage och laser behandling. Detta gör jag hos Annelie Rosenquist,vilket var något jag började med för ca 1 år sedan efter jag varit med om en ganska tragisk skada. Utan hennes hjälp hade jag aldrig klarat av det jag gör idag, så är väldigt tacksam över detta. Hon är verkligen någon jag kan rekommendera också!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter