ridhus

Carlstad Horse Show

loading...
Inomhus säsongen är igång! 
Denna helgen har Brian, vår egen uppfödning som är 7år fått glänsa. Sparven har gjort sig illa i hagen, så fick stanna hemma denna gången. Hoppas på att Sparven är i form igen till Lidköping om två veckor. 
Tillbaka till Brian. Han hoppade en väldigt bra runda i 120 klassen i fredags, felfri och strax utanför placering. Lördagens 130 runda var nog utan att överdriva, en utav hans absolut bästa rundor. Han har tidigare tävlingar blivit lite för stark för mig, vilket har då blivit lite orytmiskt. Denna gången var han med mig så himla bra. Allt med denna häst har vi i familjen gjort helt från början. Det är vår egen uppfödning, och jag har ridit och utbildat honom sedan han var 3år. Därför är det extra roligt att han nu som 7åring går stadiga rundor i 130-klasser. 

Bjuder på hans 130- film nedan. 

Obs. Finns nu hemma på heltid. Behöver du hjälp med din häst, lektion, tillridning/ utbilning diverse saker. Hör av dig, jag hjälper dig gärna!
/Anna

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter