ridhus

Sommarlov

Bjuder på lite före & efter bilder och filmer! Idag fick nämligen Cactus åka hem på sommarlov efter att ha varit hos mig i ca 3 och en halv månad. Han är nog den snällaste 4-åringen som jag suttit på och nu på slutet börjar han sakta men säkert förstå att han ska ta sig över hindren istället för att stanna 10 meter innan. 
Är väldigt tacksam för att fått förtroendet att få utbilda denna fina häst, samt att få möjligheten att göra det jag verkligen brinner för! 

Här är den första ordentliga hoppningen cactus gjorde när han kom till mig.
Och här är en utav de sista hoppningarna han gjorde med mig innan han tog sommarlov. Alla hinder har något "låskigt" i sig, och han vågar hoppa allt vilket är väldigt bra! Han är ju trots allt bara 4 år gammal.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter