ridhus

älmhult

Helgen spenderades nere i småland, närmare bestämt Älmhult på tävling. Det var första tävlingen och meetinget efter hästarnas lilla sommarvila. Fredagen var hästarna superfina och taggade på, båda felfria i 120 respektive 130. Sparven var 7a i den 130, som det var 96 starter i. 
Lördagen gick dom 10 centimeter högre. Det var förmodligen den svåraste 140 bana Sparven någonsin har hoppat. Stundvis var hon helt fantastisk när ryttaren kunde rida, fick lägga någon volt då jag är väldigt rädd om henne så hon inte ska komma fel på flera hinder i rad när det är högre och tuffare. Det är roligt att hon bara blir bättre och bättre trots allt! Brian även han superfin i sin andra 130 i hea sitt liv, dock ett nerslag som helt låg på mig. 
Väldigt rolig tävling, då det är sällan man är på lite mer orginella banor, vilket denna bana verkligen var. 
Söndagen var det några trötta hästar. Men riktigt roligt att va iväg igen, mycket till erfanhetskontot denna gång. :)

Kika gärna på filmerna!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter