ridhus

Härliga juli

Snart är den bäst sommar månaden över, som alltid innehåller värme, falsterbo, riddarveckan i byn och fina bad/grill kvällar. Mina hästar har haft lite semester ifrån tävlandet under några veckor, men snart är dom på G igen. Andra helgen i Augusti åker vi ner mot Älmhult i några dagar. 

                                                                                                                        

Till er som är mer intresserade av vårat jordbruk/skog, så har alla skogsmaskiner dragit igång efter semester veckorna igen. Tack och lov för att vi fick lite regn igen, riskerna i skogen minskar plus att gröderna kan fortsätta växa. 
 Nu kan även vi få in en andra hösilage skörd, samt även bra spannmål även detta år. 
Välkomna att höra av er om ni vill köpa något av detta framöver!
Obs. Från och med i höst kan vi även erbjuda utkörning av hösilage balar till kunder.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter