ridhus

ÄNTLIGEN är vi igång!

Från säsongsavslutning till säsongs start. Det är precis så det har gått till...utan någon träning där emellan! Nejdå, uppdateringen här har bara blivit väldigt dålig, ber om ursäkt för detta!
Vi har självklart tränat, men mycket hemma lägre hinder och många olika styrkeövningar. Min första "riktiga" träning för iår var i torsdags för Arnold. Sedan har sparven nu fått gått 120 nu i lördags och 130 idag, söndag, i Lidköping. Detta är en sådan fantastisk häst, så glad för att ha henne.
Det var många startande i lördagens 120, hela 98 stycken faktiskt. Vi hamnade på en 11e plats med en jättebra dubbelnolla, och 25 placeringar totalt i klassen. 
Lidköping bjöd på värsta snö ovädret idag, men vi trotsade det och hoppade 130 klassen iallafall. Superfin häst idag med, men lång bana och många språng. Det var 14 hinder, och 16 språng. Vi har ju inte hoppat en ordentlig bana på 130 höjd så lång innan nu, vi fick ordentligt med mjölksyra i slutet av banan och sista  bommen trillade. Annars väldigt bra runda där med. Skönt att vara igång! :) 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter