ridhus

Tävlingshelg

I fredags sa vi hejdå till Bonnie som varit hos mig i ett antal veckor, för fortsatt utbilning medans ägaren rehabliterade sig efter orperation. Nu önskar vi dom allt lycka till fram över, och att vi får se dom på tävlingsbanorna i höst!

Helgen spenderades på Lidköpings ridklubb, med Sparven och Quita. Sparven har varit helt fantastisk hela helgen, 100% felfri och placerade sig även i söndags på en sjunde plats i 120 av ca 70 startande. Nu är hon helt färdig kvalad för 130, så det skönt. 
Quita var även hon super i lördagens 120 klass, med riktigt snabb tid i omhoppningen men med tyvärr ett ner. Tyärr lite trött på söndagen, men annars är jag väldigt nöjd över mina hästar!

Kika gärna på Sparvens 120 runda här nedan, från i Söndags där hon även var placerad.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter