ridhus

Tävlingsdebut och en häst till i stallet

I söndags var det äntligen tävlings debut för stona i Lidköping. Superfina hästar efter vinteruppehållet, men vi började lite lågt så det skulle mest kännas roligt och lätt för dom att börja igen. Dom hoppade 110&120 båda två. I 110 var båda felfria och Quita var placerad! I 120 gjorde jag en ryttarmiss på Sparven så hon fick 4fel, men Quita var felfri även 120! Var väldigt roligt att kommma igång med tävlingen igen, och båda känns superfina inför säsongen. Nu till helgen laddar vi om, då är det dags för Brian att åka ut på sin första start iår.

För lite mer än en vecka sedan så välkomna vi in en till häst i stallet, som är här för igångsättning samt utbildning, medans ägaren återhämtar sig efter sin operation.
Väldigt trevlig häst!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter