ridhus

Jumpclub dag & tävlings säsongen 2016 kickar sakta igång

Sakta men säkert börjar tävlings säsongen 2016 dra igång. Det dröjer dock någon vecka till innan hästarna får göra sin första tävling för året, men var iväg på första riktiga hoppträningen för året igår med sparven och Brian för Anna. De var så himla fina för att vara första träningen iår. Får tacka Ann-Britt i Örebro mycket för det. Då jag har varit utomlands i några veckor, och kunnat ha dom hos Ann-Britt för vattenträning så dom fortfarande håller igång och tränas upp ordentligt. Är verkligen något jag kan rekommendera! 
Idag har vi varit iväg på en inspererande clinic med Stephanie Holmén, Lisen Bratt Fredricsson och Jens Fredricsson som Jumpclub höll i. Så självklart var även Lotta och sylve där. Clinicen gick ut mycket på hur Stephanie tränar sina hästar från unghäst-grand prix hästar. Sedan på eftermiddagen kom det in tre hästar i taget då Jens och Lisen fick bedömma hästarna som det vore en provridning. Första tre hästarna var unghästar i åldrarna 5-6 år och då fick stephanie hoppa upp och även visa på en häst hur hon brukar provrida. Sedan kom det in en omgång till med tre hästar som dom gjorde lika dant med, men då hoppade Jens upp istället och visade hur han brukade göra samt vad han ville få ut av en provridning. 
Väldigt inspirerande!
/Anna

Här är hela gänget samlat, Stephanie till häst, Jens och Sylve till höger samt Lotta, Lisen och hästägaren till vänster.

Sparven Anna Träning

Till sist en liten film på Sparven från Anna träningen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter