ridhus

gott nytt år!

Gott nytt år alla kära vänner!
OBS! Alla ridhuskunder. Förtydligande på regler och priser har ändrats.

wow..2018.. hur ska man summera det? 
Fantastiskt tävlingsår för min del, kvalade till 7-star final i somras, gjort ett par felfria 140-klasser på sparven samt kvalade till svår hoppning på henne i slutet av året. Brian har gått och vunnit några av sina starter i 125-130- klasser nu på hösten. Figge har gjort sin första riktiga tävlings säsong med bravur! För ett år sedan kom han till mig och var så rädd för allt. Detta året har han hoppat upp till och med 120. Gick även och köpte mig en ny häst, Zazie. En riktig utmaning som vi får se hur allt kommer bli med henne. Hoppa kan hon iallafall. Chiquita är dräktig igen och vi hoppas på ett hingstföl denna gång!
loading...
Skörden 2018 är väl ingen som kommer glömma denna sommar som var heller? 30 grader varmt i flera veckors tid ledde till att gräset torkade bort, havre och halm kunde skörden minst en månad tidigare än i vanliga fall. Tack och lov fick vi bra med halm ändå. Hösilaget var uppbokat på ett nafs och allt blev plötsligt dyrare om man var hästägare. Nu blickar vi framåt mot nya mål och tävlings mål 2019! Välkomna att höra av er om ni behöver hjälp med er häst eller foder. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter